zondag 25 november 2007

TalentFiber.com truck


Afgelopen zaterdag vroeg op en naar het altijd pittoreske en lommerrijke Obdam gereden. Waarom? Om de TalentFiber.com truck te bewonderen natuurlijk! Is dit arbeidsmarktcommunicatie op de openbare weg? Nee, het is ordinaire marketing voor ons eigen bedrijf, maar daarom niet minder leuk. Transportbedrijf Bijvoet heeft inmiddels de inwoners van Obdam, Spierdijk, Berkhout, Wognum en de Goorn al helemaal getalentfiberd. De telefoons staan roodgloeiend!

Uiteraard ook onze dank aan de MobileMediaGroup die het allemaal mogelijk heeft gemaakt.

2 opmerkingen:

Schmitzl zei

Ziet er goed uit Leon! Nog een specifieke reden gehad om het vanuit die buurt te doen? Kom er zelf vandaan overigens :-)

Leon zei

Dat hebben we niet zo maar gedaan. Business intelligence heeft ons geleerd dat er ontzettend veel captains of industry woonachtig zijn in De Goorn (ik noem een Sonja Bakker).

To be quite honest with you: de vrachtwagen in kwestie bleek 's avonds terug te keren naar Obdam in zijn warme garage voor een wasbeurt, verse diesel en een nieuwe chauffeur.

Bijvoet verspreidt onze boodschap door de Randstad de komende twee maanden. Nu nog wachten op een spectaculaire ongeluk met nieuwswaarde voor CNN.